Joia facem pizza cu Delaco

Pizza este despre prieteni. Cred ca nimeni nu se imagineaza singur mancand o pizza. Mai mult, nu cred ca se imagineaza singur facand o pizza.

Cand faci pizza de fapt e o forma de team-building fie el intern, in familie, fie el extern in familia extinsa – prietenii.

 

Am zis sa ma alatur campaniei Delaco > JOIA FACEM PIZZA si, cu cateva zile inainte, mi-am chemat cativa prieteni care stiu ca adora pizza sa facem o pizza night.

Am facut repde rost de ingrediente: blat de pizza am milogit la o pizzerie si ni l-a dat gata facut, mozzarela a adus-o fratele Delaco – Mozzarella gourmet Delaco, iar restu de ingrediente le-a cules fratele Boiangiu de prin supermarket.

Fetele au venit cu … ideei. Astfel in seara de Joi ne-am pus pe treaba, am intins blatul, l-am picatat cu sos de rosii si am adaugat mozzarella, apoi ingredientele.

Pentru ca toata lumea este dornica sa experimenteze si fiecare are propria proiectie a gustului fiecare a vrut sa ii intreca pe celialti cu pizza sa. Asa ca am lucrat ipreuna la pregature dar separat la preparare.

 

Cuptoru la 200 de grade. Tava mare si  adanca jos, sa nu cumva sa curga ceva prin cuptor si zdup! tava de pizza deasupra.

Cand pizza e gata sau miroase a ars o scoti, o tai si o imparti cu prietenii.

Ce uremaz? Urmeaza capriciul si deliciul …

O fina observatie personala: daca vrei sa se manance tot, scoate pe rand. Daca pui totul de la inceput pe masa… nu va fi apreciat. Pizza facuta acasa se incadreaza perferct, din cuptor iesind una cate una.

 

O alta fina observatie personala: ceapa vine bine pe pizza. Da chiar bine. Nu uitati de ceapa

 

Cum ziceam mai sus pizza acasa este despre prieteni si pizza mege combinata langa o bautura pe cinste. Multi o prefera cu bere. Altii cu universalul Cola. Dar pizza mege si cu vin. Si, din nou, o fina parere: merge cu un vin rose.

 

Partea buna la joia facem pizza, este ca seara nu se opreste la pizza, ci continuua prin distractia de apartament: jocuri de societate, taifas, muzica si voie buna.

 

Inchei seara printr-o leapsa: cine recunoaste personajul din imaginea de mai sus trebuie sa il invite la o seara de Joia facem pizza!