Am lansat Pizza Blog

Hello world!!!

Astazi 29.10.2012 am hotarat sa lansam Pizza Blog.

Motivatia blogului este simpla. Sunt o “groaza” de chestii adiacente conceptului de pizza care nu isi au locul pe vreaupizza.ro

VreauPizza.ro ramane siteul destinat consumatorilor de pizza, locul unde se gasesc toate meniurile, ofertele si promotiile pizzeriilor din Romania. Orice alta “chestie” nu isi are rostul acolo.

Structura blogului ar fi urmatoarea:

1. Noutati – tot ce e nou pe vreaupizza.ro

2. Reviewuri – am decis ca administratorii vreaupizza.ro sa nu faca reviuri pe site … e un fel de neportivire de caracter … dar au aceasta sectiune…

3. Retete Pizza – poate vrem sa gatim singuri. O sa aducem si un concept nou – Rete Pizza Expert – retete facute si explicate de pizzarii pizzeriilor partenere.

4. Pizza Standard – avand in vedere ca avem peste 15.000 de pizze in meniu, am observat ca totalizam peste 2000 de ingrediente. Fals! de fapt de multe ori acelasi ingredient este scris in mai multe feluri (ex, carnati, carnaciori, carnat). Ceea ce propunem este sa creeam impreuna o lista de ingrediente care sa fie adoptata, speram, de cat mai multe pizzerii. Detalii in posturile ce vor urma.

5. Pentru Pizzerii – este sectiunea care se adreseaza proprietarilor de pizzerii si celor care vor sa isi deschida o pizzerie noua.

6. Anunturi Angajari – o sectiune atat pentru pizzerii cat si pentru cei care vor o slujba in domeniu.