Dezamgiri El Greco Bistro Craiova

Ieri am avut o zi antisociala. Nu mi-a venit sa ies din casa deloc. Si asa am facut.

Pe la ~ 3 pm am fost sunat sa ma duc la o pizza in famile la El Greco Bistro. Cum inca eram antisocial am refuzat si am cerut sa imi aduca si mie o Pizza Calzone (cum ar veni sa o ia la pachet). Zis si facut. Pizza a sosit, calda, in cutie, cu folie cretata, dupa standardele actuale. Totul ok pana aici.

Cand am taiat-o… surprize surprize … era nefacuta (banuiesem dupa culoarea galben-alba exterioara dinainte sa o tai). Si nu e prima data cand mi se intampla asta, cu ceva saptamani in urma am fost la o zi onomatica (in cadrul localului) si, la fel, blatul necopt. Mai mult cascavalul-mozzarela (sau ce era in ea) avea un gust amarui-acrisor. Cert e ca nu mi-a placut deloc. Nespecific mie (de obicei pap tot) mi-a ramas un colt (destul de maricel). Ar fi nederept sa nu remarc ca toate ingredientele erau din abundenta. Dar cam degeaba daca nu erau si gustoase.

Unde esti tu El Greco de odiniora? Era pizzeria mea preferatad Craiova! S-a dus pe apa sambetii. Cel putin o vreme nu am sa mai incerc pizza … decat dupa ce o vad la o masa vecina si arata ok.